28. února 2011

S tisky...aneb za co lze získat kredity

Jeden z nejchytřejších, nejkrásnějších, nejtalentovanějších a také nejtajuplnějších lidí této planety, držitel Nobelovy ceny, Oscara, Grammy a rekordu v pojídání tuňákových konzerv Petr Hájek byl v poslední době na veřejnosti několikrát spatřen v přítomnosti neznáme kočky. Sám Hájek tuto skutečnost komentoval slovy: „Děkuji, tučňáka už mám.“ Čímž se mu dokonale podařilo zmást všechny novináře. Našemu deníku se však podařilo jako prvnímu, totožnost neznámé vypátrat.

Hájek je proslaven svým až úzkostlivým hlídáním svého soukromí, například o jeho první vážné známosti je jen známo, že byla sociální antropoložkou, a že mu byla ustavičnou inspirací po celých osm hodin jejich vztahu. Další své vztahy pak Hájek utajoval tak dokonale, že občas o nich nevěděl ani on sám.

O nové kočce v Hájkově přítomnosti se mluví už dlouho, ale všem zvědavcům zatím tato tajemná unikala. Z neznámého zdroje blízkého Hájkovi unikla jen informace, že neznámá je krásná a také velmi rychlá. Nikomu se proto nepodařilo neznámou odchytit. Podařilo se to až našemu reportérovi, který neznámou kočku chytil, pomocí svého důmyslného přestrojení za psa. Z tajuplné kočky se tak nakonec vyklubala obyčejná rezavá kočka domácí. I přes odhalení totožnosti nové kočky, Hájek stále odmítá nový vztah komentovat. „S bulvárem se nebavím," odsekl nám Hájek, když jsme se ho naposledy pokoušeli na kočku zeptat.

1 komentář:

Adéla aka Cuz řekl(a)...

Výtečně, to mi připomíná naše maturitní noviny.
Udělali jsme z nich bulvár.